Havuz Suyu Opreatörlüğü 10.10.2016

Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Otel – Apart  İşletmelerinden Gelen Talep üzerine Havuz Suyu Operatörlüğü Eğitimi Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal ÖZÇELİK ve aynı zamanda İş yerlerinin Mağduriyetini Gidermek için Ula Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile görüşmeler sonucunda işbirliği içersinde Havuz Suyu Operatörlüğü Eğitimi Kursu Akyaka Mahallesinde bulunan Elif Hanım Otel İşletmesinde düzenlendi. İş akışına engel olmamak, kursiyer adaylarının işletmelere daha yakın olması, herhangi bir sorunda işletmelerde bulunabilmeleri acısından, esnaf ve sanatkarlarımıza kolaylık sağlamak maksadıyla Eğitimimizi Akyaka’da Gerçekleştirdik. Eğitimin için İşletmesini Bize Tahsis Eden İşletme Sahiplerine ve çalışanlarına çok Teşekkür ederiz.

10 Nisan 2017 Adminx
Bu Gönderi Yorumlara Kapalıdır